marți, 2 februarie 2010

Diferenta dintre paranormal si normal

Paranormal, oare exista acest paranormal, sau este doar ceva ce omul a inventat pt a-si creea putere si renume prin el?
Intrebari asemanatoare ne punem in fiecare zi, dar niciodata nu am fost in stare sa gasim un raspuns atat de bun incat sa ne convinga in totalitate.
Nu incerc sa dau o explicatie paranormalului, ci numai sa imi astern punctul meu de vedere in fata voastra...

CRED IN PARANORMAL !!!
Urmeaza intrebarea... "Si ce-mi spui mie?"
Toti avem pareri despre paranormal, dar nu si argumente indeajuns de bune ca sa ne sustinem ideile.
Sa mergem la inceputurile omului, asa cum il vede stiinta...el e aproape singur, nu cunoaste nimic din lumea inconjuratoare, se sperie aproape de orice, e asemenea unui animal...urcam in timp...descopera focul, ceva nou pentru el, un pas catre viitor...facem o saritura milenara in timp....vedem omul deja organizat, incercand sa explice ceea ce se intampla in jurul lui, sa explice ceea ce noi numim normal, iar el numea paranormal. Ne continuam calatoria in timp si ajungem in zilele noastre, noi, oamenii, cunoastem, spunem noi, tot ce e in jurul nostru, si clasam acest tot in normal...MDA ....
Daca ceva apare si nu ne putem explica, incadram acel ceva in paranormal.... DE CE Huh
Fiindca, spun unii, tot ce e paranormal este interzis ratiunii umane, este inexplicabil...sa fim seriosi, daca cineva ar veni cu o idee ce ar da peste cap tot ce stim pana acum ar fi ucis si ar disparea din istorie...de ce noi tot mai mergem pe baza de combustibil petrolier si gaze naturale?...cand de ani de zile masina ce functioneaza pe hidrogen ( foloseste combustibil apa pura ) e aparuta...de ce sa apara aceasta masina pe piata?? sa distruga tot sistemul petrolier, firmele petroliere sa fie aduse la 0 ?? atatia oameni cu putere sa-si piarda posturile??...Credeti ca le pasa ca planeta moare?? Nu le pasa !!!
Exista 2 tipuri de paranormal...cel inexplicabil pt moment si cel ascuns de noi, cel care este cunoscut, dar nu ne este dezvaluit.
in timpul Razboiului Rece tehnologia a avansat atat de mult incat oameni vedeau OZN-uri peste tot... OZN-obiect zburator neidentificat, oare cate din aceste OZN-uri care se sustine ca au fost vazute sunt adevarate?...FOARTE PUTINE!!!
Omul a inventat atatea chestii de care noi nici macar nu avem idee incat tot ce vedem ciudat pe cer e OZN.
Exista extraterestrii, dar nici chiar atatia...la cate nave au vazut pana acuma insemna ca ar fi trebuit sa fim invadati, sau mai frumos, sa traim cu ei aici, sa facem schimb de cunostinte, ei cu noi si noi cu nimeni, sa fim ca in sf-uri. Dar uite ca nu se intampla nimic.
Mai nou cei de la NASA au inventat NIBIR si i-au alaturat argumente astfel incat sa dea vina pe el de tot ce se intampla.  russian_roulette dar ei nu spun ca S.U.A. nu a fost de acord cu tratatul incheiat de marile puteri ale lumii in care se interzice folosirea multor materiale ca sursa de energie, materiale poluante, extrem de periculoase...ce mai, SUA e cea mai tare din parcare si stie ea ce face, noi sa facem ce vrem, nu sa le dam lor ordine. Acum cand vad ca planeta moare inventeaza o planeta care sa ne dea de lucru pana cauta ei o solutie pt tot ce se intampla...nu or sa o gaseasca...viitorul e incetosat, nu se stie ce o sa se intample, ori un nou EINSTEIN ne va salva, ori o minune, ori acele OZN-uri  Tongue
Sa ne gandim si la a 2a categorie de paranormal, acel paranormal de care ne lovim destul de des, pana la urma, e ceva normal, nu avem cum sa stim tot ce se intampla pe lumea asta, si mereu exista ceva inexplicabil, mereu a fost si va fi asa, altfel am fi putut sa ne salvam planeta  Smiley .
Concluzia v-o las voua...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu